DE Thaise keuken

DE Thaise keuken bestaat niet. Daarvoor is Thailand te groot. Wist u dat er in Thailand 40 verschillende volkeren leven? Thailand kent dus verschillende regionale keukens. Wat de verschillende regionale keukens van Thailand met elkaar verbindt, is dat zij de vijf fundamentele smaaksensaties met elkaar proberen te verenigen in één maaltijd, en soms ook binnen één gerecht: heet (pittig), zuur, zoet, zout en (optioneel) bitter. Ook het enthousiaste gebruik van grote hoeveelheden verse kruiden in gerechten is wat de regionale Thaise keukens verbindt en apart zet van vele andere keukens.

Over ons

Bai Kraprao

Ik ben weer terug!!!

Suparada Kaewchua is mijn naam. Ik ben opgegroeid in Bangkok. In 2002 ben ik gearriveerd in Nederland. Tegen het einde van dat jaar startte ik samen met een nederlandse zakenpartner VOF BaiKraprao. In 2007 heb ik mijn nederlandse zakenpartner uitgekocht. Vanaf dat moment is BaiKraprao mijn eenmanszaak.

Van april 2013 tot april 2015 was ik vanwege persoonlijke omstandigheden niet werkzaam in mijn zaak.

Vanaf april 2015 werkt BaiKraprao met een nieuw team. Ik ben trots op mijn team, het beste team dat Baikraprao ooit heeft gehad. Samen zullen we werken aan nog meer kwaliteit en aan verbetering van onze menukaart. "BaiKraprao" komt weer terug in de naam van mijn bedrijf.

Neem contact met ons op

 

Allergeneninformatie

Om u van dienst te zijn, hebben we een allergenenkaart samengesteld. De 14 meest voorkomende allergenen zijn in die kaart opgenomen.